Skip to main content
szállítmányozás
szállítmányozás

Szállítmányozás

Szállítási feladatok komplett lebonyolítása közvetlen vámkezeléssel.
Cégünk a lehető legrövidebb idő alatt és a legköltséghatékonyabb megoldással juttatja célba az Ön áruját.Szállítmányozás

Közúti, tengeri, légi , vasúti és kombinált szállítmányozási lehetőségeket kínálunk megbízói igény szerint. Kiterjedt kikötői ügynökségi hálózatunk segítségével zökkenőmentesen zajlik a szállítmányokkal kapcsolatos ügyintézés, hogy a kikötőt elhagyva minél előbb eljusson a rendeltetési helyére. Számos kapcsolódó szolgáltatást tudunk ajánlani a szállítmányozás ügyintézése mellett, s ez által komplex kiszolgálást tudunk biztosítani.
 
 

-    Közúti szállítmányozás
 

Komplett nagy (24T) és kiskocsis (1,5 - 3,5T) áruk fuvarozása export, import valamint belföldi viszonylatokban, részrakó esetén is, igény szerint az export/import szállítmány  vámkezelésével. Vállaljuk hűtött áru, valamint túlméretes, túlsúlyos áru szállítmányozását belföldön és külföldön egyaránt.
 

-    Vasúti szállítmányozás
 

Ügyfeleink sürgősebb  áru esetén gyakran választják a vasúti megoldást, hiszen ezzel csökkenthető a tranzitidő a tengeri szállításhoz képest, viszont a légi szállítási költségeket tekintve jóval  kedvezőbb megoldást nyújthat.
 
 
-    Légi szállítmányozás
 

Sürgős szállítás esetén - ahol a tranzitidő csökkentése a legfontosabb szempont – tudjuk ajánlani a légi szállítási megoldást az egészen kis csomagoktól kezdve akár a komplett rakományokig is.
-    Tengeri szállítmányozás
Vállalunk tengeri szállítmányozást különböző paritásokkal vevői igény szerint akár door to door formában is a következő országokból/országokba:

- Közel Kelet országai
- Távol Kelet országai
- Ausztrália
- Amerika
- Afrika
 
 
Ajánlataink:
 
- Egészkonténeres tengeri szállítmányozás (FCL –full container loading) 20’, 40’ normál illetve speciális konténerekben import és export esetén is.
- Gyűjtőáruk  (LCL- less container loading) tengeri szállítmányozása import és export esetén is.
- Hűtőkonténeres szállítás
- Szállítmányozás speciális konténerek esetén (high cube, flat rack, open top)
- Túlméretes, túlsúlyos szállítmányok kezelése
- A szállítmányok teljes körű vámügyintézése, vámkezelése külön megbízás alapján
- Szállítmánybiztosítás
- Tengeri szállításra alkalmas csomagolás
 
 
Érdemes részletes árajánlatot kérni a tengeri szállításokra vonatkozóan, mert a feladó által kínált szállítási szolgáltatás sok esetben tartalmaz rejtett költségeket, ami az adott árajánlatban nem jelentkezik, s csak az áru megérkezésekor derül ki, jelentősen megnövelve ezzel a tényleges szállítási költségeket.
Az általunk adott árajánlatra semmilyen plusz költség nem rakódik, így a kiadások pontosabban és biztosabban tervezhetőek.
 
 
 
Multimodális megoldások

Import és export forgalom esetén az induló kikötőbe illetve az érkező kikötőből a rakomány szállítmányozását mind közúton mind vasúton vállalni tudjuk. Megbízói szempontból előnyösebb és költséghatékonyabb megoldás a kikötőbe vagy a kikötőből konténerrel vasúton az adott terminálra eljuttatni a szállítmányt, majd onnan – igény szerint- közúton házig vinni.