Ugrás a tartalomra

Cégismertető

DDP Logisztika Kft

ddplogisztikaA DDP Logisztika Kft. szállítmányozással, vámkezeléssel, raktározással, valamint vámügyintézéssel, vámügyi szaktanácsadással foglalkozik. Kollégáink több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a vámkezelés területén, amelynek jó részét a Vámhatóságnál szerezték. 
Üzletfeleink részére egyedi, komplex szolgáltatásokat kínálunk a költséghatékonyság és a minőség fokozott igényével.
Vámszakmai és szállítmányozási vonalon olyan megoldásokat nyújtunk, amellyel partnereink versenyképességét növeljük.
Cégre szabott tanácsadással állunk megbízóink rendelkezésére, amelyekkel jelentősen csökkenthetik kiadásaikat, ez által magasabb profitra tehetnek szert.
A vállalatok életében - legyen szó akár kis-közép- vagy nagyvállalatról – fontos tényező partnereik elégedettsége. Ezen vállalkozások kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy ügyfeleik számára olyan üzleti kapcsolatot jelentsenek, ami kiemeli őket a többi szolgáltató/értékesítő/termelő…stb. cég sorából, és partnereik, megbízóik láthatják azt a hozzáadott értéket, amit ezzel a tevékenységükkel nyújtanak nekik.
A DDP Logisztika Kft. olyan szakmai megoldásokat kínál meglévő és leendő ügyfélköre számára, amellyel versenyképesebbek lehetnek a piacon, tovább erősíthetik a meglévő üzleti kapcsolataikat, illetve újakra tehetnek szert.
Ismerjük meg egymást, hogy ezeket a lehetőségeket Önnek is bemutathassuk!